Pages

Ads 468x60px

Tuesday, 30 October 2012

Segmen Santai: Muara Hati

Assalamualaikum..

Dengar je tajuk lagu tu konfem suma dah tahu kan.. Ok, arini fira sediakan utk halwa telinga pembaca lirik *agak over disitu guna gamba sendiri* hehe dan muzik video Muara Hati (official studio version) serta disebalik tabir pembikinan muzik video Muara Hati.. Lagu yg berulang kali dengar sampai tak reti nak berenti dah.. tak tau la org sekitar bengang ker tak dok ulang jer kan sbb suka sangat2 bukan saje lagu dia tapi penyanyi tersohor negara tu Dato' Siti Nurhaliza.. *peminat setia ni tau* dari kecik sampai sekarang ni still lagi mengikuti aktiviti idola kesayangan ni.. :) So, silalah dengarkan dan saksikan muzik video OST Adam dan Hawa ni.. kalau boring2 ker pegi je kat blog fira ni ek, macam2 ada.. *promote sikit* hehe.. padahal baru nak aktif update entri pun.. 


Lirik Muara Hati



MTV Muara Hati (Official Studio Version)



Disebalik tabir pembikinan muzik video Muara Hati



Gambar disebalik tabir Muara Hati

Beliau punyai AURA tersendiri.. Dato Siti.. My Idol.. hehe..





Terima kasih kerana sudi menjenguk ke blog ni ye..
Comments
2 Comments

2 comments:

  1. tau takpe.

    lagu ni macam berhantu lah. sbb tiap kali dengar mesti dok feeling sorang2 bagai. hahaha!

    penangan drama adam dan hawa la ni. haih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kan.. fira pun same.. dengar skali je dok pusing lg.. ish3.. adam dan hawa pun best gak.. lagu dan drama dua2 top.. hehe :D

      Delete

spread love <3

 

Kata-kata Semangat

"jika anda mahukan kejayaan, jgnlah meningglkn sorg drpd kamu berada didlm kegagalan.. biarlah kejayaan itu dikecapi dan dirasai bersama tnpe ada yg terkebelakang.."

"Tanpa keberanian, mimpi takkan bermakna."

"Kamu tidak dapat melangkah dengan baik dalam kehidupan kamu sampai kamu melupakan kegagalan kamu dan rasa sakit hati."
There was an error in this gadget

Kata-kata Hikmat

"Jika tidak mampu menjadi garam yang memasinkan ikan, jangan jadi lalat yang membusukkannya."

"Jika kita mampu meletakkan diri kita ditempat orang lain, saya yakin manusia tidak akan menzalimi sesama manusia lagi."

"Masa depan yang cerah berdasarkan pada masa lalu yang telah dilupakan."